Jdi na obsah Jdi na menu
 


VESMÍR SI ŽÁDÁ

13. 12. 2021

 

Zákon lásky a posvátná DNA

Forget-me-not flowers in a shape of a heart — Stock Photo © viktoriya89  #73029347

Jde o ten nejjednodušší zákon, který si lze představit. Lidé však mají na své spirituální cestě někdy z lásky obavy. Bojí se, že naplnění zákona lásky znamená, že musím cítit lásku ke všem lidem a ke všem zvířatům. 

Nemusím. Každý z nás má duši, která s určitými dušemi harmonizuje a s jinými o něco méně. Tak jako se Duha skládá z různých barev, tak i my společně tvoříme celek z různých částí - světel. Je přirozené, že někdo miluje některé lidi, někdo jiné, někdo miluje kočky, jiný psy, stromy, určité květiny.

Důležité je najít "svou rodinu", stejně tak důležité je ale tolerovat ostatní a pomáhat jim. To je naplnění zákona lásky. Nedávno (v pátek 10. 12.) nám umřel černý kocourek Mikuláš, hlasitě už 4 dny s manželem pláčeme. Kňourá i naše bílá kočička Šína. Dnes jsme se rozhodli vzít si z útulku nového kocourka, už teď ho milujeme a vše zase začíná dávat smysl.

Přestaňme se hněvat a označovat nepřítele. Pojďme být svobodní, milující a pomáhající. To jediné má totiž smysl. Jednou zemřeme všichni a do Nebe si vezmeme jen své dobré skutky a svou lásku.

Člověk může hlásat krásná slova, ale jestliže je mu jedno, když trpí ti, s nimiž on neharmonizuje, není to naplnění zákona lásky. K naplnění dojde, když budeme druhé ctít. Láska se nedá vynutit, láska se musí cítit. Soucit, tolerance a úcta se ovšem dají naučit.

Naplněním zákona lásky se v nás probudí posvátná DNA, jež pulzuje celým Vesmírem a pojí nás s vyššími bytostmi a dimenzemi. A to je náš cíl, rozzářit svou DNA. Nejen náš, ale celé naší planety a tohoto Vesmíru - chceme se připojit k vyšším duchovním úrovním.

Obrazek

 

Když se s láskou vydáš po vílích stezkách,

najdeš krásu a bohatství přírody. 

Když se vydáš po andělských stezkách,

najdeš lásku Boha. 

Když se vydáš po Mistrovských stezkách,

najdeš moudrost Boha. 

Když se vydáš s láskou po stezce své Duše,

najdeš Boha v sobě.

 

Stromy nám radí: Miluj Zemi, kde máš kořeny. Snaž se růst k Nebi, kde je tvůj původ. Když se Tě dotkne kouzlo lásky, uvidíš zázraky.

S láskou Petra Randáková

 

Náš nový kocourek Leo Ludva přijede v pátek 17. 12., je z útulku a na internetu se objevil na Mikuláše 6. 12.

 

cry-miaoshan-1-.jpg  

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>